úterý 29. března 2016

Zveme vás do knihovny v dubnu

5. 4. od 17 hodin Dovolená v Rusku - bezpečný průvodce po Rusku a rusky mluvících zemích

Transsibiřská magistrála je hlavní dopravní tepnou Ruska a zároveň to je nejlepší způsob, jak se seznámit s Ruskem, pochopit mentalitu jeho obyvatel, uvědomit si velikost a rozsáhlost této obrovské země. Nejdelší světovou železnicí projedete téměř celé Rusko od západu na východ. Projedete přes dva kontinenty, Evropu a Asii, přes dvanáct oblastí, pět krajů, dvě republiky, jednu autonomní oblast a jeden autonomní okruh, osmdesát sedm měst. Překonáte šestnáct velkých řek a sedm časových pásem. Za šest dní a čtyři tisíce korun můžete dojet z Moskvy až k Tichému oceánu do přístavního města Vladivostok. Na viděnou se těší Václav Turek.
Více zde: http://www.dovolena-rusko.cz/

12. 4. od 17 hodin Au pair pobyty v zahraničí se STUDENT AGENCY

Taky vaši přátelé pořád někam cestují a vy jen sledujete fotky na facebooku? Tak to změňte!
Že nevíte jak, nemáte dostatek financí, nebo máte zkrátka obavy?
Přijďte si poslechnout více o tom, jak vycestovat do zahraničí jako au pair, prožít několik měsíců jako člen hostitelské rodiny, seznámit se s podobně smýšlejícími mladými lidmi z různých koutů světa a ještě za to dostat zaplaceno.
Těší se na vás Zuzana Kuderová




Výstavka od 1. 4. do 30. 4.
To nejlepší z kresleného humoru

Humor je na knižním trhu téměř nedostatkové zboží. Jak říká Petr Urban, polechtáme vám perem bránici. Budou k vidění Kantorkovy myši, Tofieldovi kocouři, Jiránkovi králíci, Nepraktovy zadnice a kdeco z království knižního kresleného humoru.